dijous, 1 d’agost del 2013

La cagaradeta del Procés Constituent

I com no podia ser d'una altra manera, la gent del Procés Constituent farà la seva pròpia cagaredeta durant l'11 de Setembre, al marge de la Via Catalana, per molt que ells vulguin creure que també en formen part. Són així, i sempre seran així, no cal que fem esforços per entendre'ls. Ells a la seva, encara que el poble s'embranqui i s'il·lusioni per una acció unitària important que a ulls internacionals servirà per mantenir encesa la flama de la nostra dignitat nacional. Ells al seu rotllo. Perquè que jo sàpiga la dignitat nacional també té a veure amb ells, perquè el país és de tots i de tots colors i ideologies -un fet difícil que entenguin-, i perquè per molt que bramin i facin innombrables pancartes contra les retallades, amb l'insofrible espoli fiscal que patim com a col·lectivitat no hi ha res a fer, i menys quan l'amo t'imposa un sostre de dèficit vergonyós. Però ells a la seva, amb les retallades com a mantra ideològic. 

Ja fa temps vaig escriure, quan aquelles immundes acampades, que la seva manera de comprendre el poble del qual ells diuen salvar era via revolució conservadora, trepitjant la democràcia en nom d'unes dubtoses votacions al mig d'una plaça. És la revolució corporativista, els meus són els que valen i són els que tenen la raó moral per sobre els veritables representats elegits pel poble per molt imperfectes que siguin. Ells són els que critiquen quan un polític parla en nom del poble, i doncs, en nom de qui collons ha de parlar si ha estat votat democràticament per aquest?! Però ells a la seva, que ells quan parlen sí que ho fan en nom de tot el poble. 

És aquesta superioritat moral, quasi elitista, que l'esquerra paternalista sempre manté per sobre dels mortals, és aquesta habilitat de voler fer-se veure constantment per inseguretat i ressentiment, és la cagaradeta per sentir-se importants sabent que els seus projectes mai, però mai dels mais, han arribat a tenir un suport considerable a casa nostra -excepte durant el drama i desgovern del 36-39. Per tot això ells faran la seva PRÒPIA cadeneta absurda amb les seves PRÒPIES samarretetes de diferent color per fer-se notar, no fos cas que es mesclessin amb la resta de la plebs, restant forces, per mínimes que siguin, a la Via Catalana en una data tan important on, reitero, tots els ulls del món estaran fixats a Catalunya. Ells són tan refotudament recargolats que són incapaços de veure que hi ha zones de la cadena que encara no estan cobertes, són tan ineptes que no capissen que si la Via Catalana fa figa, la clatellada i la burla dels -ara sí- poders fàctics de l'estat i del capital serà enorme. Però ells a la seva, perquè en el fons tot és estètica i positura, perquè si no fos això o per la rabieta del ressentiment social, estic segur que serien conscients de la magnitud de l'estat de les coses actual. Doncs això, ells a la seva...




La idea del messianisme, molt pròpia en el cristianisme i en règims de poca qualitat democràtica

18 comentaris:

Anònim ha dit...

L'amo de Catalunya no és la subdelegació del govern només, ho és també i sobretot La Caixa, que està fent tot el possible per torpedinar el procés sobiranista.

De fet per afinar més aquesta extensió de la cadena hauria d'anar de La Caixa a la seu del Grup Godó.

Anònim ha dit...

Fas un tuf a burgés capitalista / oportunista... No vols dir que t'envàs de l'olla i a més ho saps? Ves de ginolls a demanar a la independència al Millet i al Roca..

Anònim ha dit...

Son uns desgraciats, el que volen és sortir per tv3 el mateix dia de la cadena i donar la nota i fer-se famosets. Son unes rates miserables.

Eric ha dit...

La meva crítica no és en defensa de La Caixa, malgrat algun imbècil curt de gambals i covard s'ho pugui pensar, sinó a la manera de fer d'aquesta gent, el seu concepte de lluita, sempre oportunista i equivocat.

Josep ha dit...

De monja conspiranoica a líder de l'extrema esquerra.
I ja vorem els propers mesos, però ja fa temps que vaticine açò: http://propostes-reflexions.blogspot.com/2013/03/independentistes-pel-no.html

Anònim ha dit...

Si en el fons ho fan per intentar convertir al independentisme excloent a sectors de l'esquerra... i vosaltres els tracteu així! Què passa que l'esquerra no us ha menjat suficient la polla als nacionalistes, que encara voleu més? Quin vici, ninfòmanes. Amb el bon paper que fan els pijicupaires i la monja mediàtica per associar independencia i esquerra, quan son dos paraules anatagòniques. Per cert, ser mod a la teva edat hauria d'entrar directament penat en el codi de qualsevol país, per exemple Espanya que és d'on ets. Besis, mod.

Anònim ha dit...

La culpa dels 50.000 nens desnodrits és d'Espanya. Separem-nos. Au, quin fàstic feu separatistas-nacionalistes.

Eric ha dit...

No hi ha res més trist que insultar des d'un anònim. Pobres estúpids covards, la vida serà letal per a ells.

Anònim ha dit...

Au, ves amb la monja mediática, musa del neoliberal Jaume Barberà, farsa "esquerrana" independentista, i us menjeu tots el culet nacionalista plegats, loser al Baix Llobregat

Anònim ha dit...

Encara és més trist anomenar ruc a algú i esborrar-ho. Ara fes una performance de racist fríend de The Specials i li dediques a Heribert Barrera i a Oriol Junqueras, el que fa homenatges als germans Badia (jaja, altres losers) acompanyat de membres de la UNC (ex de CEDADE) i Boixos Nois, patufet.
Ara demostro que no soc un robot i t'ho envio, freak.

Joan Solà ha dit...

Qualsevol cosa que sigui no integrar-se a la Via Catalana és purament una manera d'aprofitar-se de l'esforç d'altri per a pròpia notorietat. Això és lícit si es fa en un horari diferent, de manera que la gent pugui també sumar-se a la Via Catalana. Però fer-ho coincidir és mesquí, perquè a més d'aprofitar-se'n l'afebleixen. D'això se¡n diu parasitisme, oi? Aprofitar-se del que té l'altre tot perjudicant-lo.

Anònim ha dit...

Joan, i un ditet al cul col.lectiu? Una cadena és molesta, ridícula i un espectàcle patètic a la vista

Rogelio

Josep ha dit...

Ostres, et fiques amb una representat de l'església catòlica i et surten trolls de sota les pedres.
Ja ho diuen: la diplomàcia vaticana és de les millors.

Anònim ha dit...

Josep, ara vols fer d'humorista? CV al Toni Soler i Toni Albà, com a bon nacionalista parafeixista hispanòfob tindràs un lloc. A la monja i al Vaticà que els donin i a l'ANC i a quatre pijets amb estelada com vosaltres també.

Anònim ha dit...

Quina ment privilegiada la del nacionalista Josep. Diu "Ostres, et fiques amb una representant de l'església católica..." A veure, patufet, el que fa el freak imitador de Sostres i Enric Vila, és ficar-se amb la monja perquè enten que desvia l'atenció de la frikada d'esplai cadeneta. Perquè odia a ICV i per fer-se notar. El tema església és el de menys, sepratista de merda. (Però no el coneix ningú i fracassa reiteradament.) VISCA LA III REPÚBLICA ESPANYOLA

Anònim ha dit...

Madre España de Miguel Hernández. T'agrada freak? O segueixes desconeixent els expedients de desnonament de Francesc Pujols al Martorell de postguerra. Si els vols m'escrius a fica'tunditalculseparatistademerdaelitista@yahoo.com

Anònim ha dit...

Això què és, una mena cementiri de pensadors estil ICV? Fan gràcia, aquests vestigis del passat. Cal gaudir-los ara, perque ja s'estan extingint, pràcticament ja només n'hi ha a Espanya i França i en regressió

Josep ha dit...

Més sobre el tema: http://www.directe.cat/noticia/313797/qui-va-decidir-encerclar-la-caixa-el-proces-constituent-no