dijous, 17 de maig del 2012

Què li passa a Felip Puig?

Dimissió!
Depèn de com i quina manera es realitzi l'imminent gir que ha de fer sí o sí el govern Mas, i sobretot com ho resolgui tot plegat, podrem afirmar definitivament o no, que aquest govern passatger ha estat una broma de mal gust, per no dir en majúscules que ha estat el govern dels pitjors. Però bé, esperarem almenys el desenllaç de tot plegat que caurà com una llosa aquesta propera tardor, per no dir a finals d'estiu. Ja sabeu a què em refereixo doncs; A la mort o a la vida com a país, o el que és el mateix, ser una diputació gran d'un Estat de 'garrulos' que s'enfonsa, o un estat nou integrat a l'euro amb un productivitat eficaç. Vostè tria, president Mas.

Amb tot això, el que em vull referir és que al govern de la Generalitat li comencen a pesar ja les figues, i un exemple claríssim és el del conseller Felip Puig. Què li passa a aquest paio?! Què collons fa?! És veritablement tan mediocre, o és que la situació el desborda? No seré jo qui defensi el nefast ex conseller Saura, però no em vull arribar a imaginar què hagués passat si l'ecosocialista hagués fet tan sols la meitat del que ha fet aquest irresponsable.

Només amb els fets del Parlament, amb l'intent d'assalt d'aquella colla de cromanyons que ja es convocaven una setmana abans per les xarxes socials, el conseller hauria d'haver dimitit per una inexplicable i perillosa manca de seguretat als representants escollits democràticament pel poble. Les imatges lamentables i tercermundistes dels diputats assetjats, cridant espantats i entrant amb helicòpter a l'hemicicle van donar la volta al món provocant una vergonya aliena que costarà molt tornar-la a sentir.

Però el que realment ja és insostenible i ha sobrepassat la ratlla, és la poca previsió i cintura que el conseller d'Interior ha tingut amb les tasques d'extinció del foc que ha cremat 3.000 hectàries a Resquera i a la Serra de Cardó i del Boix. Ell mateix ha reconegut "algun problema" amb els bombers voluntaris i ha remarcat que aquesta és una situació que abordarà quan s'hagi apagat l'incendi de les Terres de l'Ebre. Però què vol dir això?! Ens hem begut l'enteniment o què?! M'importa un pito qui tingui raó en aquest afer, m'és igual si uns en tenen més que els altres, estem parlant d'un foc, i el conseller Puig com a responsable màxim sobre un tema tan perillós com aquest, ha de posar tota la carn a la graella (mai millor dit) per reduir-lo. I punt!

Conseller Felip Puig, faci un favor al país, plegui. La societat li agrairà i sobretot viurà més segura.

2 comentaris:

Josep ha dit...

A l'Europa Civilitzada la majoria de bombers són voluntaris, i estan ben tractats per l'administració i respectats (i admirats) per la societat. Ací és tot el contrari.

Si jo fos un conspiranoic, apuntaria cap a la revenja contra Rasquera: un poble on ERC té majoria absoluta vota lliurement i aprova per majoria basoluta (56%) tirar endavant un Pla de Viabilitat Econòmica basat en la Llibertat Individual (especialment en el conreu de cànem per l'autoconsum).
Si jo fos un malpensat, diria que aquest incendi provocat és una revenja.

Eric ha dit...

Em creuràs si jo he pensat el mateix que tu?! Però bé, deixem-ho pels somnis, millor...