dijous, 12 de novembre del 2009

En Josep


Els Sánchez-Llibre són com una novel·la barata, no fan ni riure ni plorar, simplement se'ls ignora. El germà que fa de polític, en Josep, d'Unió Democràtica, ha estat avui el protagonista al Congrés espanyol fent un estirabot durant la votació de la LOFCA, la llei que beneeix el finançament de les autonomies.

Que el finançament català no és el que ens pertoca això és més que evident, però que és més del màxim del que es podia aconseguir fruit de l'Estatuet que CiU i PSOE van acordar amb nocturnitat i alevosia, també és una veritat com un temple. Doncs per aquí va la cosa.

Avui en Josep, tot cofoi amb aquelles ulleretes que porta estil 80's, i d'una manera molt barroera, ha dit que la LOFCA assassinava políticament l'Estatut de Catalunya. Home Josep... i la vergonya on l'has deixat avui?? Ja ho sabem que Espanya des de fa 300 anys és un mal negoci per Catalunya, no has pas descobert la sopa d'all, però si la LOFCA avui assassinava el finançament català, què has fet durant els 23 anys que vosaltres heu governat pactant a la baixa amb Espanya?

El més trist de tot, és el que un servidor afirmava més amunt, si avui la LOFCA assassinava políticament Catalunya via finançament, és gràcies a l'esforç inestimable i incalculable del pacte Mas-Zapatero sobre l'Estatut, una llufa que patim i aguantem la gent i els partits, com ERC, que hi vam votar en contra.

Aiii Josep, que cada dia sembles més el teu germà... Una mica de seriositat per favor!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Avui presenten a Barcelona (hotel Esperia, carrer d'Espronceda 6) un llibre sobre l'altre germà, el de l'Apanyó.

Manel des de l'exili ha dit...

Independentment del paper de l'enfadós de CiU en aquests assumpte, és pitjor el paper d'ERC donat suport al la LOFCA.
ERC va votar NO i ara no pot votar SI.
No pot votar SI perquè és legitimar el model i això és el pitjor de tot.
Està dient que troba bo el pacte MAS-ZP i és patètic que s'excusin amb aquest pacte per justificar l'injustificable per un independentista:
Acceptar el model autonòmic de finançament que va pactar en PSC-CIU-
IC !!