L'Hospitalet del Llobregat és una peça clau per Catalunya, una plaça estratègica, i tinc la sensació que massa vegades el catalanisme ho descuida. Tal com va passar el 1713, l'Hospitalet no pot tornar a escenificar la caiguda d'un somni, no ho podem permetre perquè ens hi va un altre cop el futur dels nostres fills. Cal que hi aboquem molts esforços per reconduir nacionalment una ciutat on el règim socialcomunista de toc sucursalista fa dècades que governa controlant tots i cadascun dels racons de vida de la ciutat. Una ciutat on, per exemple, ERC (segon partit del país) no hi té cap regidor i, per contra, el partit d'aquell friqui racista de Vic n'hi té dos. És la ciutat de Celestino Corbacho i de Núria Marin, califes del PSOE a Catalunya, polítics que ja han anunciat el seu refús a una consulta democràtica organitzada pel govern català sobre el futur polític del país. Aquesta és la mena de gent que ha tallat el bacallà a l'Hospitalet durant dècades, és aquest tipus de persones qui tenim al davant que són capaces de boicotejar una votació democràtica organitzada per un govern legítim sortit de les urnes.
Senyora Núria Marín, com a ciutadà de l'Hospitalet li vull preguntar què farà el proper 9 de novembre. Tancarà els col·legis electorals? Enviarà a la Guàrdia Urbana per impedir que la gent voti formalment? Treballarà incansablement durant aquests mesos que ens separen de la consulta, conjuntament amb la senyora María Llanos de Luna, per fomentar la por a la població sobre els efectes de fer una consulta política? Senyora Marín, vostè vol ser recordada com una alcaldessa democràtica que està al costat d'un poble que majoritàriament anhela la llibertat, fidel al país que l'ha vist nèixer, o prefereix ser recordada com aquell alcalde tronat primoriverista de la Unión Patriótica, Tomás Giménez Bernabé? Que, per cert, per a més glòria del PSC i ICV-EUiA, encara té dedicada a la ciutat l'avinguda que s'autoatorgà.
L'Hospitalet, com a exemple més fefaent de gran ciutat metropolitana, és la peça que ens farà guanyar el futur com a país normal i adult. És la roca que entre tots hem de moure per aplanar el camí de la llibertat, és la ciutat de la bona gent que simplement vol treballar i viure en pau, lluny de baralles identitàries llençades i promogudes pels professionals del populisme barat i del lerrouxisme ancestral que transpuen certs polítics unionistes que imperen a la ciutat i inculquen la divisió social a la ment dels seus conciutadans.
Article publicat al Nació Digital
L'escut de l'Hospitalet del Llobregat |
3 comentaris:
ESPERAR SENTIT DE FUTUR A LA GENT QUE VIUEN D'UN PARTIT,ES UNA QUIMERA.....SI A MES A MES PARLEM DE "JACOBINS",AFERRATS AL SEGLE XIX,MIRA QUE RESUCITAR WL SUAT FEDERALISME¡¡¡¡¡ AMICS ES UNA BESTIESSA.
Anem a pams:
1) Si la PxC hi té dos regidors és, en bona mesura, per l'elevada abstenció que hi hagué a les municipals.
2) Què vol dir "sentir-se baixllobregatí"? O ets d'una comarca o d'una altra, és a dir: o et relaciones (laboralment, comercialment, lúdicament) amb uns pobles i barris, o amb uns altres.
Quan certa gent diu "baixllobregatí" vol dir "xarnego". Per entendre'ns: és més Baix Llobregat Santa Coloma de Gramenet que Collbató
3) Tot el país és important, no podem renunciar a res. Bellvitge és important, i Vinaixa també. Sant Cosme és important, i Castellgalí també. Llefià és important, i Santa Maria d'Oló també.
Recorda que la PxC també té regidors a Manresa, Manlleu i Vic. I que l'únic ajuntament que ha governat Ciutadans és Gimenells.
Jo escric el que he vist després de viure i conviure 3 anys amb gent de l'hospitalet. I ells se senten completament baixllobregatins. Punt.
Que tot el país és important és indiscutible, com ho és també que els esforços que s'han de fer a l'Hospitalet no són els mateixos que s'han de fer a Folgueroles. Empirisme.
Publica un comentari a l'entrada